Hastanemize yeni başlayan Tıbbi Sekreterlerimize Oryantasyon süreci kapsamında bir dizi Eğitim Programı düzenlendi
27 Şubat 2023

Hastanemize yeni başlayan Tıbbi Sekreterlerimize Oryantasyon süreci kapsamında bir dizi Eğitim Programı düzenlenmiştir.
Bakanlığımızca ‘’ Beyaz Reform ’’ çalışmaları çerçevesinde, Hastanelerde sunulan sağlık hizmetlerinin, daha etkin ve verimli sunulabilmesi amacıyla, özellikle de poliklinik hizmetlerinde Tıbbi Sekreter görevlendirilmesi planlanmış ve bu planlama doğrultusunda da hastanemize de Tıbbi Sekreter istihdamı sağlanmıştır.
Hastanemize ataması yapılmış olan Tıbbi Sekreterlerimizin, mevcut sağlık süreçlerine daha hakim olabilmeleri ile, mesleki ve teknik yeterliliklerinin en üst seviyede olabilmesini sağlamak amacıyla, bu personellerimize; daha önceden Bakanlığımız tarafından düzenlenen Tıbbi Sekreter Eğitici Eğitimine katılmış olan personelimiz ve alanında uzman olan diğer personellerimiz tarafından, görevleri esnasında ihtiyaç duyacabilecekleri Teknik Konular, İletişim, Hasta Hakları v.b konuların da yer aldığı çok yönlü bir eğitim programı ile iki gün boyunca Tuğra Konferans Salonumuzda gereken tüm eğitimler verilmiştir.

Eğitim, Hastanemiz Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Celil KARTAL'ın açış konuşması ile başlayarak, soru cevap şeklinde de devam etmiş çok verimli bir eğitim olmuştur.

Gerekli Oryantasyon Eğitimleri de tamamlanan Tıbbi Sekreter arkadaşlarımız yeni görev yerlerine başlamışlardır.