Türk Göğüs Cerrahisi Derneği Ankara Göğüs Cerrahları Mart Ay’ı Toplantısı
08 Şubat 2022

Türk Göğüs Cerrahisi Derneği Ankara Göğüs Cerrahları Mart Ay?ı Toplantısı; Türk Göğüs Cerrahisi Dernek Başkanı Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent ELBEYLİ?nin katılımı ile Hastanemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.

Hastane Yöneticimiz ve Cerrahi Kliniği İdari Sorumlumuz Doç Dr. Göktürk FINDIK?ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda Doç Dr. Zafer AKTAŞ tarafından ?Malign Havayolu Darlıklarında Endobronşiyal Tedaviler?  konulu sunum ile birlikte Dr. Koray AYDOĞDU tarafından; ?Aspergillomada Cerrahi Sonuçlarımız?, Dr. Barış HEKİMOĞLU tarafından; ?Plajon Guatr?, Dr. Funda İNCEKARA tarafından; ?Tek Port VATS İle Zor Bir Lobektomi Olgusu? sunumları yapılarak  ?Endoskopik Cerrahi? örnekleri ele alınmıştır.

Dr. Merve Şengül tarafından yapılan  ?Literatür Sunumları?nın ardından, emeklilik kararı alan,  Ankara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. İlker ÖKTEN ve Prof. Dr. Şevket KAVUKÇU?ya meslek hayatları içerisinde vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür belgeleri Türk Göğüs Cerrahisi Derneği Başkanı Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent ELBEYLİ tarafından verilmiştir.