KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM KLİNİĞİ TAM TEŞEKKÜLLÜ HİZMETE BAŞLADI
25 Kasım 2022

3V5A6219.JPG

HABER VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği  Eğitim ve İdari Sorumlusu Doç. Dr. Elif Yılmaz tam teşekküllü hizmete başlanan kliniğimiz hakkında bilgiler verdi. Doç. Dr. Yılmaz yaptığı açıklamada:

''Kliniğimiz yaklaşık 1 ay öncesinden bu yana aktif olarak hizmete başlamış olup, artık gebe alımlarını da yapacağımızın müjdesini vermek istiyorum. 7 uzman doktorumuz,  5 Eğitim Görevlimiz, 2 perinatoloji uzmanımız, 2 onkoloji uzmanımızla hem aktif olarak gebe alıyoruz, hem de aktif olarak vajinal hastalıkları takip edip jinekolojik ameliyatlar yapıyoruz.

Gebe polikliniklerimizde gebelerimizi gebeliğin başından itibaren takip ediyoruz. Yüksek riskli gebelikleri de takip edebileceğimiz perinatoloji uzmanlarımızla birlikte yürüttüğümüz perinatoloji polikliniğimiz de var. Gebelerimizi aynı zamanda doğum için de hastanemize kabul ediyoruz. Doğum salonumuz, müdahale odalarımız, ve yatan hasta kliniğimizle aktif olarak artık hizmetteyiz.

Aynı zamanda 38 asistan doktorlarımızın da olduğu gayet büyük bir kliniğiz.

Kliniğimizde gebe takibi, ayrıntılı ultrason, ikili-üçlü taramalar, gerektiğinde girişimsel amiyosentez gibi işlemler gebeler için yapılabilmektedir. Normal doğum, randevulu sezaryenler gibi hizmetlerimizde mümkündür. Aynı zamanda kliniğimize doğum kontrol amacıyla da başvurabilirsiniz. Rahim içi yerleştirdiğimiz kol altı implant uygulamalarını uyguladığımız diğer tüm korunma yöntemleri ile ilgili sizi detaylı olarak ta sizi bilgilendireceğimiz bir aile planlaması polikliniğimizin de hizmette olduğunu sizlere duyurmak isterim.

Sevgili hastalarımız MHRS'de zaten polikliniklerimiz görünmektedir. Şu anda aktif olarak Sanatoryum tarafında 1, eski Keçiören (K Blok) tarafında da 6 tane polikliniğimiz ile aktif olarak hizmet veriyoruz.

MHRS'den Jinekoloji ve gebe polikliniklerimize giriş yaparak randevu alabilirsiniz. Hem uzman doktorlarımızın hem de Eğitim Görevlisi arkadaşlarımızın poliklinikleri aktif olarak hizmet vermektedir.

Birde Gebe Okulumuz vardır. Gebeliğinizin 16.-20. haftalarından sonra sizlere gebe okulumuzda hem gebelik süreci hem doğum hem emzirme süreci ve doğum sonrasında bebek bakımıyla ilgili bilgilendirdiğimiz bir gebe okulumuz mevcut. Gebe okulumuzda da sizleri ağırlamaktan büyük keyif duyacağız. '' dedi.