Hekimlere Yönelik Verem Savaş Sertifikalı Eğitim

T.C.Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü

Tüberküloz Daire Başkanlığı

Hekimlere Yönelik Verem Savaş Sertifikalı Eğitim Programı

T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Tüberküloz Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Hekimlere Yönelik Verem Savaş Sertifikalı Eğitim Programı bu yıl 07-11 Ekim tarihleri arasında hastanemizde gerçekleşmektedir. Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Aydın YILMAZ' ın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği eğitim programına Türkiye' nin çeşitli illerinde görev yapan birçok hekim katılmaktadır. Eğitim hastanemiz hekimlerinden Doç Dr. Şeref ÖZKARA' nın koordinatörlüğünde gerçekleşmektedir Bu eğitimlerin ilki  2009 yılında başlamıştır.  Günümüze kadar  toplam 35 eğitim yapılmış olup bu eğitimlerden 30' u hastanemizde gerçekleştirilmiştir.