Hastanemizde Sarkoidozis ve İdiopatik Pulmoner Fibrozis Polikliniği Açılmıştır
08 Şubat 2022

Hastanemizde Sarkoidozis ve İdiopatik Pulmoner Fibrozis Polikliniği açılmıştır.

Poliklinik 8.Servis içinde randevu usulü ile hizmet verecektir.

Randevu hastalar tarafından 0312 567 77 02 numaralı telefondan veya bizzat gelinerek 8.Servis sekreterliğinden alınacaktır.

Randevulu hastalara Salı-Perşembe günleri 10:00-12:00 arasında bakılacaktır.

Perşembe günleri saat 12:45'de hastanemiz Divan Salonunda İntersitisyel Akciğer Hastalıkları Konseyi yapılacaktır.

Konsey kurulu üyeleri;Göğüs Hastalıkları (Doç.Dr.Yurdanur Erdoğan),Göğüs Cerrahisi (Doç.Dr.Koray Aydoğdu),Patoloji(Doç Dr.Funda Demirağ) ve Radyoloji (Uzm.Dr.Atilla Gökçek) birimlerinden oluşacaktır.Tartışılması istenen vakalar konsey saatinde klinikler tarafından sunulacaktır.

Bilgilerinize rica ederim.

Doç.Dr.Göktürk FINDIK