Klinik İdari ve Eğitim Sorumlusu

3V5A8679.JPG
Prof. Dr. Hakan BULUŞ
Klinik Eğitim ve İdari Sorumlusu

1976 Niğde doğumlu, ilköğrenimini Niğde’de orta öğrenimini ise Ankara’da bitirmiştir. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Çapa Tıp Fakültesinden  çok yüksek bir derece ile mezun oldu. 2001-2005 yılları arasında  Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde Genel Cerrahi araştırma görevlisi olarak çalıştı. 2006 yılında Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesine atandı. 2006-2010 yılları arasında Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalıştı. 2010 yılında ‘Başasistan’ Unvanını aldı. 2012-2014 yılları arasında aynı hastanede Başhekim yardımcısı olarak çalıştı aynı zamanda Genel Cerrahi Kliniği İdari sorumluluğu görevini yürüttü. 2014 yılında ‘Doçent’unvanını aldı, Aynı yıl Sağlık Bakanlığı Tarafından Genel Cerrahi Kliniği Eğitim Sorumlusu olarak atanmıştır. Halen SBÜ Ankara Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Klinik Eğitim ve İdari Sorumlusu olarak çalışmaya devam etmektedir. Bu süre zarfında yurt içi ve yurt dışında (Fransa, Hollanda, Avusturya, Macaristan,  Çekoslovakya, Bretislava, İran ve kuzey Afrika) pek çok kurs ve hastanelerde gözlemci olarak ziyaretlerde bulunmuş , Yine yurt içi ve yurt dışı dergilerde 100’den fazla makalesi ve  100’den fazla sözlü bildiri, poster ve atıfları bulunmaktadır.
Şuanda Bariatrik ve metabolik cerrahi, ileri laparoskopik cerrahi girişimler, Genetik, onkolojik ve kolon rektum hastalıkları cerrahisi konusunda çok sayıda tez ve çalışma yürütmektedir.
Evli ve bir çocuk babasıdır.