Hastanemizde Hemşireler Günü Etkinlikleri
03 Haziran 2021

Üstlendikleri görevi sabır ve titizlikle yapan, şefkatla hayatlara dokunan tüm Hemşirelerin Hemşireler Günü kutlu olsun.

videoyu izlemek için tıklayınız

Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Davut AKDUMAN ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Dilek GÖKÇEK 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kapsamında bir mesaj yayınladılar.
Hemşirelik mesleği birey ve toplum sağlığı hizmetlerinin özveriyle yerine getirildiği sabır, hoşgörü ve insan sevgisiyle dolu onurlu bir meslek olduğunu vurgulayan Başhekim Doç. Dr. Davut AKDUMAN: “Hemşirelik mesleği birey ve toplum sağlığı hizmetlerinin özveriyle yerine getirildiği, sabır, hoşgörü ve insan sevgisiyle dolu onurlu bir meslektir. Sağlık hizmetimizin de en önemli halkalarından biridir. Bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan ve ülkemizin her köşesinde hizmet veren hemşirelerimizin bu güzel günlerini en içten duygularımla kutluyor, özellikle pandemi döneminde verdikleri emsalsiz hizmetlerinden dolayı kendilerine cani gönülden teşekkür ediyorum. ” dedi.
Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Dilek GÖKÇEK ise hemşirelik mesleğinin bilgi, beceri, sevgi ve şefkatle birleştirildiğinin altını çizdi.
Dilek GÖKÇEK MESAJINDA : '' Büyük bir sabır ve özveriyle çalışarak hizmet veren bilgi ve becerilerini sevgi ve şefkatiyle birleştirerek mesleklerini icra eden hemşirelerimizin hemşireler gününü kutluyorum.'' Dedi.

Röportaj videosunu izlemek için tıklayınız