Hastanemiz ''Bebek Dostu'' Unvanını aldı
01 Mart 2021

Hastanemiz '' Bebek Dostu'' unvanı almış olup, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü tarafından  başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ile ödüllendirilmiştir.
KEÇİÖREN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİNE Ülkemizde 1991 yılından beri anne ve çocuk sağlığı hizmetleri kapsamında çocuk sağlığının korunması, hastalıkların azaltılması, ölümlerin önlenmesi amacıyla diğer çocuk sağlığı programlarıyla birlikte “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı” yürütülmektedir.
Program kapsamında, Ulusal Değerlendirme Ekip Üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonrasında 20 Aralık 2020 tarihinde Anne Sütü Üst Komitesi Toplantısı kararları doğrultusunda ''Bebek Dostu'' unvanı almış olan hastanenizin başarılı çalışmalarından dolayı Teşekkür Belgesi ile ödüllendirilmiştir.
Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim
Uzm. Dr. Yunus Emre BULUT Müdür a.
Başkan Yardımcısı

bebek dostu.jpg