Hastanemizde Endoskopik USG Pratik Eğitimi Gerçekleştirildi
10 Haziran 2024

Türk Gatroenteroloji Derneği EUS çalışma grubu ve Ankara Atatürk Sanatoryum EAH Gastroenteroloji bölümümüzle ortaklaşa gerçekleştirilen “Endoskopik USG pratik eğitimi” 7.6.2024 tarihinde hastanemiz Gastroenteroloji Endoskopi ünitesinde gerçekleştirildi.  Türkiye’nin çeşitli hastanelerinden başvuran gastroenteroloji uzmanlarına alanında uzman mentörler (Prof. Dr. Mehmet Bektaş, Doç. Dr. Hüseyin Ataseven ve Doç. Dr. Salih Tokmak) tarafınca tüm gün boyunca EUS eğitimi verildi. Bu güzel ve faydalı organizasyonda emeği geçen hastane idarecilerimize, endoskopi ve servis hemşirelerimize, endoskopi personelimize ve anestezi ekibimize teşekkürlerimizi sunarız.
Hastane başhekimimiz Prof. Dr. Aydın Yılmaz ve başhekim yardımcımız Uzm. Dr. Osman Örsel’in destekleriyle hastanemiz gastroenteroloji bilim dalında Doç. Dr. Evrim Aksoy ve ekibi tarafınca yapılan EUS ve ERCP gibi ileri işlemlerin sayısı her geçen gün katlanarak artmaktadır.