ANKARA GÖĞÜS CERRAHLARI BİLİMSEL TOPLANTISI'NA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK
31 Mayıs 2024

ANKARA GÖĞÜS CERRAHLARI BİLİMSEL TOPLANTISI'NA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK.

Türkiye Göğüs Cerrahisi Derneği tarafından organize edilen '' ANKARA GÖĞÜS CERRAHLARI BİLİMSEL TOPLANTISI'' na ev sahipliği yaptık.

Şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan toplantı  hastanemiz ana bina Tuğra Çok Amaçlı salonumuzda gerçekleştirildi.

Akciğer naklinde  önemli isimlerden Prof. Dr. Erdal YEKELER'in de iştirak ettiği toplantıya Ankara'daki Göğüs Cerrahı hekimleri katıldı.

''Aspergillomada  cerrahi yaklaşımımız'' konusunu Dr. Öğretim Üyesi İlteriş TÜRK anlatırken, ''Soliter fibröz tümör olgusu''  başlığında hastanemiz Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Seray HAZER sunum yaptı.

Daha sonra sırasıyla;

''Sol ana bronşun geçikmiş rüptürünün uç  uca anastamozla onarımı''  Op. Dr. Çiğdem GONCA,

''Biportal VATS yaklaşımı ile eksize edilen bronkojenik kist olgusu'' Op. Dr. Ezin Cem YENİ tarafından anlatıldı.

Toplantı anı fotoğraf çekimiyle son buldu.