HASTANEMİZDE TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ KUTLANDI
30 Kasım 2023

HASTANEMİZDE TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ KUTLANDI

29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler günü dolayısıyla bu özel günde, tıbbi sekreterlere teşekkür etmek ve emeklerini takdir etmek adına hastanemiz H blok konferans salonunda tören düzenlendi.

Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Aydın Yılmaz'ın yanı sıra Başhekim yardımcıları, Kalite Ve destek Hizmetleri Müdürü Celil KARTAL ve iş ve işleyişe uygun olarak tıbbi sekreterlerimiz katıldı.

Günün anlamına binaen törende bir konuşma yapan Başhekim Prof. Dr. Aydın YILMAZ, ''"Hastaların sağlık hikayelerini düzenleyen, randevularını organize eden ve sağlık personeline destek olan değerli tıbbi sekreterlerimiz, sizlere minnettarız! Tıbbi sekreterler, sağlık hizmetlerinin güvencesidir. Onların güler yüzlü ve profesyonel yaklaşımları, hastaların endişelerini azaltır ve tedavi sürecini daha kolay hale getirir. Sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan tıbbi sekreterlerin gününü kutluyorum. Emeklerinize ve hizmetlerinize teşekkür ederim." dedi.

TIBBİ SEKRETERLER, SAĞLIK HİZMETLERİNDE GÖRÜNMEZ KAHRAMANLARDIR.

Tıbbi sekreterlerin sağlık hizmetlerinde görünmez kahramanlar olduğunun altını çizen Kalite ve Destek hizmetleri Müdürü Celil Kartal İse konuşmasında, "Her an, her randevu, her kayıtta özverinizle ışık saçan tıbbi sekreterlerimiz, sizlere minnettarız! Sağlık sistemimize kattığınız değeri kutluyor, teşekkür ediyoruz. Tıbbi sekreterler, hastaların rahat etmesini sağlamak, doktorların işlerini kolaylaştırmak ve sağlık kurumlarının düzenli çalışmasını sağlamak adına kilit bir rol oynar. Sizin özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyoruz.

Tıbbi sekreterler, sağlık hizmetlerinde görünmez kahramanlardır. Onların emekleri ve hizmetleri, hastaların sağlığını korumak için çok önemlidir. Tıbbi sekreterler gününüz kutlu olsun." dedi.

İyi dilek ve temenni konuşmalarından sonra pastalar kesilerek katılımcılara ikram edildi.

• c-1.jpg
  • c-2.jpg