Klinik İdari ve Eğitim Sorumlusu
08 Şubat 2022

Prof. Dr. Esin BEYAN
Klinik İdari ve Eğitim Sorumlusu

1984 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1984-1986 yıllarında Ankara Mutlu Sağlık Ocağı ve Eskişehir Devlet Hastanesi Acil Servisinde mecburi hizmetini tamamladı. 1986 yılında Sağlık Bakanlığı Ankara Hastanesi 1. İç Hastalıkları Kliniğinde asistan olarak göreve başladı. 1990 yılında Ankara Numune Hastanesi’ne İç Hastalıkları uzmanı olarak atandı  4. İç Hastalıkları Kliniğinde başasistan olarak görev yaptı. Bu esnada Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Romatoloji Bilim Dalı’nda altı ay süre ile Romatoloji eğitimi aldı. 2001  Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 4. İç Hastalıkları kliniğinde şef yardımcısı olarak görev yaptı. 2006 yılında İç Hastalıkları dalında ‘Doçentlik’’ Unvanını aldı. 2010 yılında SBÜ Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Klinik Şefi olarak atandı. 2017 yılında ‘’Profesör’’Unvanını alarak SBÜ Ankara Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi SUAM İç Hastalıkları Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu görevine atandı ve halen aynı görevi yürütmektedir. Türk iç hastalıları uzmanlık derneği üyesidir.
Evli ve bir çocuk annesidir.